Voimalan treenit

Voimalan hikitakuulla varustetuissa treeneissä vedetään posket punaisiksi ja laitetaan rasva palamaan kuormittamalla koko kroppaa! Ryhmätreeneissä vertaistuki on lähellä ja liikkeet ovat aina skaalattavissa omaan kuntotasoosi nähden. Treenit ovat Voimalan jäsenille 7€/kerta, ilman jäsenyyttä 12€/kerta. Liity myös aktiivisiin Facebook-ryhmiimme ja tsekkaa lisää timanttista treenimatskua!

Voimala Bootcamp!

Bootcamp-treeni koostuu toiminnallisista liikkeistä, jotka kuormittavat koko kroppaa sekä kehittävät niin voimaa kuin kestävyyskuntoa. Bootcamp-treeneissä pääset purkamaan paineita ja keskittämään energiasi mm. kuntopallojen heittelyyn, battle ropen piiskaamiseen, kelkkaan, traktorin renkaisiin, lekoihin sekä kustomoituihin strongman-liikkeisiin. Hikitakuu on voimassa! Kaikki liikkeet ovat skaalattavissa omaan kuntotasoon. Liikkeet tehdään parin kanssa, joten tsemppi ja vertaistuki ovat koko ajan lähellä! Voimala Bootcamp joka sunnuntai Voimalassa klo 15!

Seuraa meitä!

#MYVOIMA

Tsekkaa myös Pinterest!

Follow Me on Pinterest

Laita jakoon jos tykkäsit! #myvoima

Share on Facebook19Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Kempeleentie 5, avoinna 24/7

1100-neliöinen salimme sijaitsee Limingantullissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kempeleentie 5. Ulkona on runsain mitoin parkkitilaa, muista kiekko!

Voimala - Kuntosali Oulu

Oulun monipuolisimman kuntosalin jäsenenä saat vain yksinkertaisesti enemmän. Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsevalla salillamme sinut ottavat vastaan 1100 neliötä timanttista treenitilaa ja Pohjois-Suomen kovin tiimi kuntotasostasi riippumatta. Aivan jäätävillä tiluksillamme harjoitellessasi vain mielikuvitus on rajana, eivätkä kuukausittaiset asiantuntijaluennot ja viikottain vaihtuvat MyPT Wall -treenit jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi.

Ota yhteyttä

Kempeleentie 5, 90400 Oulu
045 656 0000