Tiimi

Voimalassa käytettävissäsi on Pohjois-Suomen asiantuntevin ja monipuolisin valmentajatiimi. Jos tavoitteesi on saada pysyviä tuloksia terveyden ehdoilla, on tiimimme sinulle juuri oikea vaihtoehto. Valmentajamme innostaa, tukee, kannustaa ja opettaa sinua tekemään fiksuja ratkaisuja arjen valintatilanteissa sekä auttaa juurruttamaan juuri sinulle toimivimmat liikunta- ja ravitsemustottumukset luonnolliseksi osaksi elämäntapaasi.

SOFIA VESA

Sofia on koulutukseltaan fysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer sekä Trainer4You Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentaja. Kahden lapsen äitinä Sofia tietää mitä on yhdistää kiireinen perhe-elämä ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Aina se ei ole helppoa, mutta ei sen kuulukaan olla. Sofia valmentaa työksensä niin raskaana olevia, äidiksi haaveilevia, synnyttäneitä, kuin ihan kaikenikäisiä ja -kokoisia naisia. Sofia toimii lantionpohjafysioterapeuttina ja vatsalihasten erkauman asiantuntijana, joten valmennuksissa otetaan aina huomioon naiseuteen liittyvät erityiskysymykset rennolla, kuntouttavalla otteella.

Ota yhteyttä:
sofia.vesa@mypt.fi
Puh. +358 40 7613917

Kuntosali Oulu Voimala Logo 270
Sofia Vesa Fysioterapeutti, personal trainer

KATI SIRKOLA

Tämän suurella sydämellä varustetun valmentajan energinen elämänasenne tarttuu sinuun takuuvarmasti.
Pohjakoulutukseltaan Kati on valmennukseen sekä terveys-ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja.

Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana hän positiivinen ja kannustava. Hän ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.
Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä.

Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta. Hänet valittiinkin vuonna 2016 vuoden Revolution Personal Traineriksi.

Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.

Lisää Katista: http://katisirkola.fi/

Ota yhteyttä:
kati.sirkola@mypt.fi
Puh. 040 7434439

20161016_katis-036-srgb_3_2
Kati Sirkola Personal trainer

MIKKO NIIRANEN

Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Mikko toimii päävalmentajana yrityksessään MyPT Oy:ssa, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Mikko vastaa pienryhmävalmennusten suunnittelusta.

Valmentajana hän on vahvan tieto-taidon ja lukuisten onnistuneiden asiakasreferenssien myötä yksi Pohjois-Suomen halutuimmista personal trainereista. Valmentamisen lisäksi Mikko luennoi hyvinvoinnista sekä kouluttaa Trainer4You:n kuntosalivalmentajia ja personal trainereita. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Lisää Mikon kattavasta koulutustaustasta: http://mikkoniiranen.fi/esittely-mikko-niiranen

Ota yhteyttä:
mikko.niiranen@mypt.fi
Puh. 040 4176799

voimala-6613_lores_2
Mikko Niiranen Voimaharjoitteluvalmentaja, personal trainer, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

TONI VÄYRYNEN

Toni Väyrynen oli vielä viisi vuotta sitten IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa.
Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kun hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan ja MyPT:n liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä.

Valmentamisen lisäksi Toni luennoi hyvinvoinnista yrityksissä sekä kouluttaa Trainer4You:n personal trainereita.

Ota yhteyttä:
toni.vayrynen@mypt.fi
Puh. 045 6560000

voimala-6609_lores_2
Toni Väyrynen Personal trainer, ravintovalmentaja, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

SANNA SAVOLAINEN

Sanna on intohimoinen painonnoston harrastaja ja valmentaja. Olympianostojen parissa kokemusta löytyy sekä kisalavoilta että lavan takaa valmentajan roolissa.

Painonnoston parissa kuntoilevat sekä urheilevat ovat lämpimästi tervetulleita Sannan valmennukseen lähtötasosta riippumatta. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa taidon oppiminen alkeista, tekniikan korjaaminen tai tuloksen nostaminen.

Fysiikkavalmennuksen joukkueiden tai muiden lajien urheilijoiden kanssa Sanna rakentaa painonnostoliikkeiden ympärille, taito edellä tottakai!

Koulutukseltaan Sanna on Suomen painonnostoliiton taso 2 -painonnostovalmentaja sekä Lapin urheiluopistolla koulutettu ammattivalmentaja. Trainer4You personal trainer todistuskin tältä vaativalta mutta hymyilevältä valmentajalta löytyy.

Ota yhteyttä:
sanna.savolainen@mypt.fi
Puh. 044 9733964

voimala-6647_lores_2
Sanna Savolainen Painonnostovalmentaja, ammattivalmentaja

HARRI TAPIO

Harri on liikunnan vahva ammattilainen ja moniosaaja. Koulutukseltaan Harri on liikunnanopettaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer.
Valmentajana hän on toiminut koko 2000 – luvun, muun muassa fysiikkavalmentajana ja lajivalmentajana monessa urheilulajissa.

Valmentajana Harri on määrätietoinen ja kannustava. Positiivisesti vaativa niin valmennettavalleen kuin myös itselleen.

Oman huippu-urheilutaustansa sekä koulutuksensa vuoksi ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tavoitteellisen harjoittelijan tai urheilijan suorituskyvyn parantaminen, kehitettävien ominaisuuksien vahvistaminen ja kuntouttaminen.

Ota yhteyttä:
harri.tapio@mypt.fi
Puh. 040 5656244

voimala-6640_lores_2
Harri Tapio Fysiikkavalmentaja, personal trainer

TIMO AHO

Timo on Trainer4You:lta valmistuva Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä.

Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun mies on ollut juoksuradalla siitä asti kun jaksaa edes muistaa. Jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja positiivisesti vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana kohti pitkäkestoista hyvinvointia.

Vahvuutena Timolla ovat kokonaisvaltainen kuntosaliharjoittelu, suunnittelu/ohjelmointi sekä voimaharjoittelu ja kehonmuokkaus.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Ota yhteyttä:
timo.aho@mypt.fi
Puh. 040 7670325

Kuntosali Oulu Voimala Timo Aho
Timo Aho Personal trainer
Ota yhteyttä

Seuraa meitä!

#MYVOIMA

Tsekkaa myös Pinterest!

Follow Me on Pinterest

Laita jakoon jos tykkäsit! #myvoima

Share on Facebook3Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Kempeleentie 5, avoinna 24/7

1100-neliöinen salimme sijaitsee Limingantullissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kempeleentie 5. Ulkona on runsain mitoin parkkitilaa, muista kiekko!

Voimala - Kuntosali Oulu

Oulun monipuolisimman kuntosalin jäsenenä saat vain yksinkertaisesti enemmän. Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsevalla salillamme sinut ottavat vastaan 1100 neliötä timanttista treenitilaa ja Pohjois-Suomen kovin tiimi kuntotasostasi riippumatta. Aivan jäätävillä tiluksillamme harjoitellessasi vain mielikuvitus on rajana, eivätkä kuukausittaiset asiantuntijaluennot ja viikottain vaihtuvat MyPT Wall -treenit jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi.

Ota yhteyttä

Kempeleentie 5, 90400 Oulu
045 656 0000