Voimassa olevat tarjoukset

Liittyminen jäseneksi nyt 0€ (norm. 19€)! Oulun monipuolisimman kuntosalin jäsenenä saat vain yksinkertaisesti enemmän. Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsevalla salillamme sinut ottavat vastaan 1100 neliötä timanttista treenitilaa ja Pohjois-Suomen kovin tiimi kuntotasostasi riippumatta. Aivan jäätävillä tiluksillamme harjoitellessasi vain mielikuvitus on rajana, eivätkä kuukausittaiset asiantuntijaluennot ja viikottain vaihtuvat MyPT Wall -treenit jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi.

InBody-mittaukset nyt tarjoushintaan 10€ ilman ajanvarausta joka ma-ke klo 16-19 30.11. asti! Kehonkoostumusmittauksen hinta normaalisti Voimalan jäsenille 19€, muille 25€.

Kehonkoostumusmittauksella pääset kurkkaamaan ihosi alle! Paljonko vatsanseudultasi löytyy viskeraalista rasvaa? Minkälainen on riskisi sairastua kakkostyypin diabetekseen? Ovatko raajojesi lihakset tasapainossa? Palveleeko nykyinen treenisi mahdollista puolierojen kiinniottoa, vai kasvavatko puolierot vain entisestään? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin saat tarkan vastauksen Voimalassa suoritettavalla InBody-mittauksella!

Seuraa meitä!

#MYVOIMA

Tsekkaa myös Pinterest!

Follow Me on Pinterest

Laita jakoon jos tykkäsit! #myvoima

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Kempeleentie 5, avoinna 24/7

1100-neliöinen salimme sijaitsee Limingantullissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kempeleentie 5. Ulkona on runsain mitoin parkkitilaa, muista kiekko!

Voimala - Kuntosali Oulu

Oulun monipuolisimman kuntosalin jäsenenä saat vain yksinkertaisesti enemmän. Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsevalla salillamme sinut ottavat vastaan 1100 neliötä timanttista treenitilaa ja Pohjois-Suomen kovin tiimi kuntotasostasi riippumatta. Aivan jäätävillä tiluksillamme harjoitellessasi vain mielikuvitus on rajana, eivätkä kuukausittaiset asiantuntijaluennot ja viikottain vaihtuvat MyPT Wall -treenit jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi.

Ota yhteyttä

Kempeleentie 5, 90400 Oulu
045 656 0000