Paras mahdollinen startti harjoittelullesi

Alkuvoima on kehon kuntokatsastus, jossa testataan lihaskuntotesteillä kropan lihastasapainoa ja kehon tukilihasten sekä nilkkojen, polvien, lantion ja lapojen linjausten tämänhetkistä kuntoa. Saat mukaasi tavoitteidesi mukaisen saliohjelman, jonka avulla pääset kehittämään heikkouksiasi ja rakentamaan kroppaasi kohti mestarillisia maastavetoja, kyykkyjä ja punnerruksia. Henkilökohtaisen tekniikkakoulun myötä suoritustekniikkasi hiotaan vielä aivan timanttiseen kuntoon.

Alkuvoimalla takaat parhaan mahdollisen startin harjoittelullesi, olitpa sitten vasta-alkaja tai enemmänkin treenannut.

Hinta 190€.

 
 
 
 
 

Seuraa meitä!

#MYVOIMA

Tsekkaa myös Pinterest!

Follow Me on Pinterest

Laita jakoon jos tykkäsit! #myvoima

Share on Facebook12Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Kempeleentie 5, avoinna 24/7

1100-neliöinen salimme sijaitsee Limingantullissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kempeleentie 5. Ulkona on runsain mitoin parkkitilaa, muista kiekko!

Voimala - Kuntosali Oulu

Oulun monipuolisimman kuntosalin jäsenenä saat vain yksinkertaisesti enemmän. Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsevalla salillamme sinut ottavat vastaan 1100 neliötä timanttista treenitilaa ja Pohjois-Suomen kovin tiimi kuntotasostasi riippumatta. Aivan jäätävillä tiluksillamme harjoitellessasi vain mielikuvitus on rajana, eivätkä kuukausittaiset asiantuntijaluennot ja viikottain vaihtuvat MyPT Wall -treenit jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi.

Ota yhteyttä

Kempeleentie 5, 90400 Oulu
045 656 0000